Hirdetés

G.I. Joe 2 - Dwayne Johnson a stábban?

|

Ha a hír valóban igaz, akkor nem lenne értelme a folytatásnak, hiszen Dwayne Johnson könnyen leveri bármelyik kobrát vagy joe-t...

Hirdetés

Sok minden elmondható a Halálos Iramban ötödik részéről, de az nem, hogy Dwayne Johnson szerepeltetése hiba volt. Nagy eséllyel helyet kap a folytatásban is, de nem csak abban a folytatásban, hanem a G.I. Joe-éban is! Legalábbis a Deadline arról szerzett infót, hogy A szikla becenéven futó pankrátor úriember Roadblock karakterére írhat alá a G.I. Joe: Cobra Strikes-ban, és az eredeti csapat nagy része is visszatér, bár eddig csak Channing Tatum (Duke), Viharárny (Byung-hun Lee) és Kígyószem (Ray Park) jelenléte biztos. Mondjuk érdekes lenne Kobra parancsnok nélkül a folytatás, úgyhogy Joseph Gordon-Levitt is több, mint esélyes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.