Hirdetés

G.I. Joe 2 - F. Gary Gray vagy Jon Chu?

|

Szappanoperába illő az a felfordulás és tanácstalanság, amit a G.I. Joe folytatásának rendezéséért művel a Paramount, látványosan nem bírnak választani három rendező között.

Hirdetés

A Paramount két esélyest hagyott a saját levében fődögélni: az igen csak ígéretes tehetségű F. Gary Gray (Az olasz meló, Törvénytisztelő polgár) és a "nemértemhogyjöhetettszóba" titulusú Jon Chu (Step Up, Justin Bieber film - úristen!) vív a G.I. Joe 2 "kegyeiért" életre-halálra menő harcot. A stúdió célja egy 2012 tavaszi-nyári kiadás, vagyis a rendező kiléte sürgősen kiderül, hiszen kezdeniük kell a forgatást. Csak fohászkodni tudok az ég felé, hogy ne Chu kapja meg a lehetőséget, ellenkező esetben lemondhatunk egy újabb ízletes popcorn moziról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.