Hirdetés

G.I. Joe 2 - Halálos baleset a forgatáson

|

A feláldozhatók 2 után a G.I. Joe második részének forgatásán is szörnyűség történt az egyik munkatárssal, aki érthetetlen okokból hunyt el egy rutinnak ígérkező művelet elvégzésekor.

Hirdetés

A THR értesült róla elsőként, hogy szörnyű baleset történt a G.I. Joe 2 New Orleans-ban történő forgatásán, de akkor még csak pletykának számított a dolog. A halálos baleset tényét azonban a film jogait birtokló Paramount is megerősítette, aki szomorúan számolt be a sajtónak arról, hogy Mike Huber, az egyik díszletépítő munkás életét vesztette a munkálatok során. Mike éppen az aktuális díszlet lebontásán fáradozott egy emelőkosáron, amikor a gép váratlanul és megmagyarázhatatlanul  felborult. A férfi halálos sérüléseket szenvedett és még a villám gyorsan kiérkező mentők sem tudtak rajta segíteni. A stúdió megígérte a hozzátartozóknak, hogy kivizsgálják a baleset körülményeit, csak sajnálatos módon ezzel a családtagok már nem sokra mennek. Mike Huber, nyugodj békében!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.