Hirdetés

G.I. Joe 2 - Három rendező a döntőben

|

Stephen Sommers direktor nem volt hajlandó visszatérni a G.I. Joe folytatására is, így a stúdiónak új reménység után kellett keresgélnie, és ahogy már pedzegettük korábban is, három esélyest talált.

Hirdetés

Channing Tatum szerint a folytatás sokkal erősebb, karakteresebb lesz elődjénél, de ehhez kell egy erős háttér is, és egy személy aki mindezt ledirigálja. Tehát kire gondolt a Paramount? Három úriember áll a dobogón, akik közül valaki elfoglalhatja a direktori széket:

- Jaume Collet-Serra: Viasztestek (2005), Góóól 2. (2007), Az árva (2009), Ismeretlen férfi (2011)

- F.Gary Gray: A nagy dobás (1996), Nincs alku (1998), Túl mindenen (2003), Az olasz meló (2003), Csak lazán (2005), Törvénytisztelő polgár (2009)

- Jon Chu:Step Up 2 (2008), Step Up 3D (2010)

A leglogikusabb választás véleményem szerint F. Gary Gray lenne, a legutolsó akit szívesen látnék a projekt élén, az Jon Chu, hiszen ez cseppet sem táncos film. Persz ez csak magánvélemény. A G.I. Joe 2 forgatókönyvét a Zombieland írópárosa, Rhett Reese és Paul Wernick körmölte. Ti kit választanátok a három rendező közül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.