Hirdetés

G.I. Joe 2 - Hivatalos címet kapott!

|

Valahol mélyen sejtettük, hogy a hangzatos Kobra névvel kavarnak valamit majd a folytatásban is, hiszen az olyan nézőcsalogató meg még utal a történeti szálra is, tehát maradhat.

Hirdetés

Már a legelső rész is "G.I. Joe - A kobra árnyéka" címmel került be a köztudatba, nem lesz ez másként a folytatásban sem, ahol a hivatalos infók szerint G.I. Joe 2: Cobra Strikes-ként kell emlegetnünk a projektet. A jelenlegi álláspont szerint a Step Up filmekkel befutó John Chu ülhet a rendezői székben, az eredeti szereplők egytől-egyig visszatérnek, ráadásul a Cobra Strikes 3D-ben tetszelegve szeretne aratni a mozikban 2012. augusztus 12-én. Ha lemaradtál volna bármi nemű adatról a filmmel kapcsolatban, ne légy rest a címkékre kattintva utánakeresni!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.