Hirdetés

G.I. Joe 2 - Joseph Gordon-Levitt kilőve

|

Azt hihetnénk botor fejjel, hogy ha a Kobra parancsnok beteljesülésével végződött az első rész és a másodikat Cobra Strikes-nak nevezik el, akkor bizonyára visszatér a karaktert megformáló színész...

Hirdetés

Pedig maga Joseph Gordon-Levitt nyilatkozta a pletykákra reagálva, hogy nem tér vissza a folytatásra. Tehát Jon Chu szép tiszta lappal szeretné kezdeni a folytatást? Hogy ez jó vagy rossz, a rajongók dolga eldönteni, de a rendező szabadkozik, hogy epikus küzdelmeket láthatunk a Kobrák és Joek között... Mindenesetre szerintem Levitt jól adta a karakterét a Kobra árnyékában, igazán visszahozhatták volna Duke, Kígyószem és Viharárny mellett. A G.I. Joe 2: Cobra Strikes eljöveteléig 2012. augusztus 12-ig kell várnunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.