Hirdetés

G.I. Joe: Megtorlás - Friss poszterek

|

Másfél hónap választ el minket az idei év egyik blockbuster-ének számító Dwayne "The Rock" Johnson nevével fémjelzett új G.I. Joe filmtől. Most kettő darab új plakáttal bővítik az összképet és próbálnak minket lázba hozni. Sikerül nekik?

Hirdetés

Már írtam a film előkészületeiről, és aki olvasta tudhatja, hogy gyerekkorom óta oda-vissza vagyok a G.I. Joe "márkanévért". De természetesen csak reálisan közelítek a Megtorlás felé is, mert ki tudja, mit fog hozni. A trailerek adottak, közzétettük őket. Most jöjjenek friss, elvileg végleges plakátok, amik nem sikerültek éppen rosszra, de semmi újító hatást nem keltenek. Átlag, mondhatom azt rájuk, hogy tucat-kacat poszterek. Láttunk már előtte ilyeneket és fogunk is, ez a véleményem. Viszont ahogy The Rock és Bruce fején a megcsillanó fénysugarak táncot járnak, az felbecsülhetetlen. Következzen a két plakát, ami kattintásra nagyobb pixelszámra vált!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.