Hirdetés

G.I. Joe: Megtorlás - Poszteren a főbb szereplők

|

Mint jól tudjuk, 2013. márciusára tolták át a G.I.Joe folytatását azért, mert szerették volna, ha a film 3D-s, illetve a tesztvetítések alatt a nézők több Channing Tatum jelenetet akartak.

Hirdetés

Augusztusban jöhetett volna a G.I. Joe folytatásának számító Megtorlás, ám a Paramount úgy gondolta, hogy egy 3D-s változat több bevételt hozhat, ezért elrendelték a film elcsúsztatását és újabb jeleneteket vettek fel Channing Tatum színésszel is, hiszen mostanában elég felkapott lett, ezért többször szerették volna őt látni a tesztvetítés alatt a nézők. Jelenleg úgy áll a dolog, hogy 2013. március 29-én érkezik a film, a sztori szerint Duke-nak (Channing Tatum) és csapatának meggyűlik a baja az első részben megismert Zartan-nal és kobra csatlósaival, akiknek legfőbb célja az összes Joe megsemmisítése. John M. Chu ezúttal olyan színészeknek dirigált, mint Dwayne The Rock Johnson, Channing Tatum, Bruce Willis, Ray Stevenson, Adrianne Palicki, RZA, Walton Goggins, Ray Park, Arnold Vosloo, Byung-hun Lee és Elodie Yung. A folytatásban megtekinthető a teljes poszter.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.