Hirdetés

Gigászi lehet az Avengers: Infinity War költségvetése

|

Hirdetés

Nemrég a Marvel egy kicsit átrendezte így is zsúfolt naptárát, amiben a Hangya második részének is helyet szorított, szóval mondhatjuk, hogy John Hammondhoz hasonlóan Kevin Feige-ék sem spórolnak semmin. Most azonban egyes belsős források arról szólnak, hogy a 2018-ban és 2019-ben a mozikba küldött Avengers: Infinity War költségvetése nem lesz kevesebb, mint... (dobpergés)... 1 MILLIÁRD DOLLÁR!!! Persze az ekkora volumenű lezárásoknál evidens a nagy büdzsé, de azért a hollywoodi készítőkkel mostanában mintha kezdene elszaladni az a bizonyos ló. Míg Peter Jakson a Gyűrűk Ura-trilógiát összesen 300 millióból hozta össze, addig Zsákos Bilbó kalandjai már 750-be került, de az Avatarnál is mikor még James Cameron két folytatásban gondolkodott, 500 milliós büdzséről beszéltek, de ez az 1 milliárd akkor is elképesztően sok, amennyiben a Bleeding Cool belsős információi helyesek. Ugyanis az ilyen két részes finálék (mégha itt nem is beszélhetünk egyértelműen erről) első epizódja rendre gyengébben tejel, mint a finálé, pont annak befejezetlensége miatt, gondoljunk a Harry Potter utolsó két részére vagy a vélhetően a sorba szintén beálló Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott második része is ide fog beállni, noha még így is elképesztő sikerekről beszélünk. De a Disney és a Marvel biztosan nem kis hasznot szeretne látni, és egy film bevételének jó része Észak-Amrikából származik, noha a világbevételek jelentősen hozzádobhatnak vagy kihúzhatnak egy filmet, amennyiben hazájában megbukik, hasonló volt annak idején Az arany iránytű és most a Terminator: Genysis is. És maradt még egy kérdés: mennyi lesz ebből Robert Downey Jr. haszna, aki minden olyan Marvel-film után részesedést kap a bevételből, amelyben csak felbukkan a saját gázsiján kívül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.