Hirdetés

Nézd meg a 2015-ös filmévről érkezett gigászi montázsvideót

|

Hirdetés

Közeledünk a 2015-ös filmév végéhez, melyet nem nagyon nevezhetnénk a megszokottnak. Az elmúlt 11 és negyed hónapban ugyanis a nem kevés egyedi film, és a már jól bejáratott blockbusterek mellett (Pl.: Bosszúállók: Ultron kora, Halálos Iramban 7) jó pár régi franchise is új résszel tért vissza (Pl.: Jurassic World, Terminator: Genysis, Mad Max: A harag útja). És akkor még nem is említettük azt a filmet, melyet valószínűleg nem csak ebben az évben, de bizonyosan ebben az évtizedben is a legjobban várunk, ez pedig nem más, mint a Star Wars: Az ébredő erő, melynek premierjéig már csak alig másfél hét (!!!!!) van hátra. A tudat, hogy még egy ekkora film, és még pár hét hátra van az évből, nem tántorítja el a lelkes készítőket attól, hogy elkészítsék a minden évben ez idő tájt megszokott évösszegző montázsvideójukat. Így tett most a Youtube-felhasználó Miguel Branco is, aki egy megavideót szerkesztett össze a nagyvilág számára, melyben nem kevesebb, mint 200 idei film tűnik fel. A 21 éves szerkesztő nem lacafacázott, és minőségtől függetlenül rengeteg filmnek esélyt adott videójában, amiknek listáját a youtube leírásban egy linken keresztül meg is találhattok. De nem is szaporítom tovább a szót, jöjjön aminek jönnie kell: https://www.youtube.com/watch?v=RhO1QTGeu3Q

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.