Hirdetés

Gilliam Don Quijote-ja októberben kezdhet el forogni

|

Úgy tűnik, hogy Gilliam végleg lefújhatja a port az évek óta egy helyben álldogáló Don Quijote feldolgozásáról.

Hirdetés

Már olyan régóta akar Terry Gilliam egy sajátos, új feldolgozást csinálni Servantes klasszikusához, hogy szó szerint beleőszült. A rendezőzseni már a 90-es évek végén elkezdte forgatni, ám ezen tervén valami átok ülhet, ugyanis a set leégésétől kezdve a pénz elfogyásáig minden érte szegény párát és csapatát, így ezután határozatlan időre jegelte a projektet. Erről az esetről Johnny Deppel együtt bővebben nyilatkozik a Lost in La Mancha c. dokumentumfilmjében.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy ez most végleg megváltozik, ugyanis a direktor az Amazonnal tárgyalt, ahol arra jutott, hogy októberben elkezdheti végre valahára leforgatni egyedi elgondolását, a The Man Who Killed Don Quixote címen. És reménykedik benne, hogy még év végén sikerül befejezni.

A film főszereplőjének Adam Drivert szemelte ki, aki egy Toby nevű embert alakít majd, mellé jön Olga Kurylenko, kinek karakterét még homály fedi, de annyit lehet tudni, hogy Toby főnökének a felesége lesz. Minden Monty Python rajongó örömére címszerepbe régi kollégáját, Michael Palint szánja Gilliam.

A történetről sok minden még nem röppent fel, csak annyit tudni, hogy Spanyolországban és Portugáliában is forgatnak majd. Reméljük, hogy Gilliam levedlette a rátelepsző furcsa átkot az évek során és jut végre valami végeredményre is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.