Hirdetés

Gina Carano lehet a női Expendables mozi főszereplője

|

Egyre inkább úgy tűnik, hogy megvalósul A feláldozhatók mozi női verziója, melyben a legismertebb női akcióhősöket hozzák össze egy füst alá, hogy szétrúgjanak néhány hátsót.

Hirdetés

A film producere, Adi Shankar új filmjét teljes egészében úgy írja le, mint a The Expendables lényegét, csupán annyi a különbség, hogy kizárólag női stábbal dolgoznak. A forgatókönyvet Dutch Southern írja, de a sztoriról még szinte semmit sem tudni, csak hogy A feláldozhatók film alapján készült női karakterekkel. A projekt tájékán azonban mozgolódás van, ugyanis az egyik főszerepre nem mást néztek ki a készítők, mint Gina Carano kisasszonyt, aki A bűn hálójában már bizonyította, hogy kemény fából faragták, ráadásul szereplni fog a Halálos Iramban hatodik részében is, nem mellesleg profi harcművész. A Variety értesülései alapján Shankar tucatnyi színésznőt nézett már ki a megfelelő szerepekre, melyek között előkelő helyen áll Gina Carano személye is. Shankar úgy fogalmazott, hogy egy női The Expendables elkészítése Gina Carano nélkül olyan lenne, mint a Twix csoki karamell nélkül: nincs értelme. A hölgy valóban kitűnő választás lenne a filmbe, de ahhoz, hogy A feláldozhatók sikerét megtudják ismételni, ismertebb női akciósztárok is kellenek. Bár Shankar nem beszélt róla, de mi gondoltunk néhány névre: Sigourney Weaver, Lucy Liu, Uma Thurman, Angelina Jolie, Milla Jovovich, Summer Glau, Jennifer Garner, Katee Sackhoff, Michelle Yeoh, Ali Larter, Lucy Lawless, Maggie Q, Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Carrie-Anne Moss vagy épp Linda Hamilton. Ti kiket választanátok be a felsorolásból?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.