Hirdetés

Gizelle’s Bucket List - A legszomorúbb kutyás film valaha?

|

Hirdetés

A kutyabarátok most ne olvassanak tovább vagy nagyon szorítsák össze a fogukat, ugyanis a Marley meg Én után újfent egy olyan film készül, amiről biztosan nem fognak távozni könnyek nélkül a mozikból. A The Hollywood Reporter szerint az OddLot Entertainment megszerezte a Gizelles Bucket List megfilmesítésének lehetőségét, amely egy igaz történetet mesél el egy nőről, aki egy bakancslista teljesítésével próbálta szebbé varázsolni haldokló kutyusának utolsó hónapjait. A 25 éves New York-i Lauren Fern Watt ebe csontrákban szenvedett, ezért kenuztak egyet, a Time Square-en utaztak, megtalálta neki a legjobb fánkot a világon, találkoztak a Mikulással és így tovább. Watt már elmesélte a történetet januárban a Yahoo-nak, most pedig dolgozik a könyvváltozaton, aminek jogaira az OddLot azonnal le is csapott. [caption id="attachment_46815" align="aligncenter" width="426"]

506eae30a55636eaca72e8c14ee49616116ae0ac
Forrás: Lauren Watt[/caption]   Mivel az OddLot nemrég aláírt egy produkciós szerződést a Lionsgate stúdióval, ezért könnyen lehet, hogy közösen finanszírozzák majd a Gizelle’s Bucket List vászonra emelését, de ez még nem hivatalos. Nekünk már a sztori elolvasásakor és a képek megtekintésekor könnybe lábadt a szemünk. Ti hogy vagytok ezzel?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.