Hirdetés

Ridley Scott már dolgozik a Gladiátor folytatásán

|

Erre talán nem sok mindenki számított.

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint az öt Oscar-díjat - köztük a legjobb filmnek és a legjobb férfi főszerepnek járó aranyszobrot - nyert Gladiátor rendezője, Ridley Scott nemcsak szeretné, de valóban el is készíti a nagy sikerű mozifilm folytatását. Az elképzelés mostanra ráadásul annyira nem elméleti síkon mozog, hogy a forgatókönyvet a Tolvajok városa és Az éhezők viadala írója, Peter Craig jegyzi, míg Scott az eredetihez hasonlóan ismét a rendezői feladatokat fogja ellátni.

Hirdetés

Attól a ténytől eltekintve, hogy a Russell Crowe által alakított főszereplő meghalt a film végén, a Gladiátor 2. ugyanazt a történetet mesélheti tovább. A történettel kapcsolatos első információk szerint a folytatás nagy valószínűséggel Lucilla (Connie Nielsen) fiára, Luciusra koncentrálna, akit Spencer Treat Clark játszott a 18 éve bemutatásra került produkcióban.

Premierdátumot egyelőre nem tudunk társítani a tervezett mozifilmhez, ahogyan az is kérdéses, hogy egyáltalán mikor fog beleférni Scott meglehetősen sűrű időbeosztásába. A rendező jelenleg a TNT egyik készülő sci-fi dráma sorozatán, a Raised by Wolves-on dolgozik, de a neve olyan projekteknél is felmerült az utóbbi időben, mint a Disney Merlin-eredetfilmje, vagy a Lynsey Addario Pulitzer-díjas haditudósító életéről szóló film Scarlett Johanssonnal.

Szerintetek bőrlehúzás vagy lehet potenciál a Gladiátor folytatásában?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.