Hirdetés

Gladiátoros sorozatot forgat Roland Emmerich

|

A Peacock berendelte az ókori római gladiátorokról szóló Those About to Die első évadát.

Hirdetés

Roland Emmerich megannyi film után kipróbálja magát a tévéképernyőn is. A Csillagkapu, a Holnapután és a Függetlenség napja rendezője a Peacock streaming platformon esik át a tűzkeresztségen, méghozzá rögtön egy kosztümös szérián keresztül. A Daniel Mannix nem fikciós regényén alapuló Those About to Die az ókori Rómába fogja elkalauzolni a nézőt, a főfókusz pedig a gladiátorokon lesz.

Hirdetés

A rendező a bejelentéskor nem is tudta palástolni izgatottságát.

"A hatalmas Római Birodalom mindig is lenyűgözött engem, legfőképp azok a játékok, melyek a monumentális Colosseumban összegyűlt embereket szórakoztatták. Alapjaiban ez egy sport történet, erős és különféle karakterekkel az élen, akik különböző utakat találnak maguknak a dicsőséghez, akik elbuknak, és akik valami nagyobbhoz akarnak tartozni önmagukon kívül. Ezekben az ősi időkben a sportok ugyanolyan izgalmas és hatalmas események voltak, mint manapság, és izgatott vagyok, hogy a partnereimmel együttműködve elhozhatom ezt a vérrel, verejtékkel és könnyekkel teli világot a televízió számára."

Egyelőre premierdátuma nincs a projektnek.

Ti várjátok már Emmerich első próbálkozását a kisképernyőn?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.