Hirdetés

Go Like Hell - A Feledés stábjának új filmje

|

A Feledés rendezője és főszereplője, vagyis Joseph Kosinski és Tom Cruise újabb filmen dolgoznak együtt, ami a Go Like Hell nevet kapta és igencsak egyedi témát boncolgat.

Hirdetés

Eredetileg úgy volt, hogy Michael Mann készíti el A.J. Baime könyvének filmváltozatát és Brad Pitt volt a kiszemelt a főszerepre, majd Pitt lelépdelt a fedélzetről más projektek miatt, így sokáig nem hallhattunk a Go Like Hell felől, egészen idáig. Most ugyanis kiderült, hogy a Feledés rendezője, Joseph Kosinski és főszereplője, Tom Cruise dolgoznak rajta, a történet pedig a 60-as években játszódik és Henry Ford II, illetve Enzo Ferrari rivalizálását mutatja be. Cruise lesz Ford II, aki az európai autóversenybe szeretne betörni új autóival Lee Lacocca és Carroll Shelby segítségével, amit addig Enzo Ferrari uralt. Terveznek és építenek hát egyet, ami legyőzheti a Ferrarit a saját versenyén a világ legrangosabb és veszélyesebb versenyében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.