Hirdetés

God Particle - 2017-ben eredeti sci-fit nézhetünk

|

Hirdetés

A Paramount Pictures és a Bad Robot közösen dolgozik egy eredeti ötleten alapuló Sci-Fin, ez a God Particle. Még 2012-ben kezdtek neki a munkának, de most értek el abba a fázisba, hogy kitűzhették a premiert, 2017 február 24-ére. A filmet minimális pénzből fogják elkészíteni. A történet egy amerikai űrállomáson játszódna, ahol a részecske gyorsító balesete után a csapat azt veszi észre, hogy a Föld megszűnt létezni. A dolgok azonban különös fordulatot vesznek, amikor elfogják egy másik állomás jelzéseit. Aki látta/olvasta a Dan Brown féle Angyalok és Démonokat az már valószínűleg találkozott az Isteni részecske kifejezéssel, de a fizikusok inkább a Higgs-bozon fogalmat találják majd ismerősnek. Ez a részecskefizika alapköve, és részben ezért is épült Svájcban a CERN. A filmet Julius Onah fogja rendezni, az eredeti forgatókönyvet Oren Uziel készítette el, de azóta Doug Jung alaposan átírta. Ezen a hétévégén egyelőre semmilyen más film nem fog debütálni, de előtt egy héttel kezd a harmadik Farkas, utána pedig a Bad Boys és az Útvesztő harmadik része érkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.