Hirdetés

Gods of Egypt - Posztereken az istenek

|

Hirdetés

Megérkeztek a Gods of Egypt első karakterposzterei, amin full felszerelésben láthatjuk a színészeket és egy gyorstalpaló, hogy ki melyik egyiptomi istenséget fogja alakítani. Nikolaj Coster-Waldau (Hórusz) lesz az ég istene, Brenton Thwaites (Bek) egy halandó tolvaj, Chadwick Boseman (Thoth) lesz a bölcsesség istene és Elodie Yung (Hathor) értelemszerűen a szerelem istene. Nekik kell majd felvenniük a harcot Gerard Butlerrel, aki a gonosz Széth-et, a káosz urát fogja alakítani. Hogy mi az a Gods of Egypt? Ha nem hallottál róla, nem te vagy a hibás, előzetes még nem volt, pedig február 26-án lesz a premierje. A történet szerint Széth uralkodik Egyiptomban és a Földön eluralkodik a káosz. Az emberiség a pusztulás szélére kerül. A sorsuk egy különös szövetségen múlik, ami a halandó, egyszerű tolvaj Bek és az istenek ura, Hórusz között alakul ki. Ilyen akció-kaland stílusban mutatják be az ókori Egyiptomot, egy kis mágiával és szörnyekkel. [gallery ids="71889,71840,71839,71838,71837,71836"] Mellékszerepben még: Geoffrey Rush (Ré), Rufus Sewell (Urshu), Courtney Eaton (Zaya), Abbey Lee (Anat) és Goran D. Kleut (Anubisz). A filmet Alex Proyas (Én, a robot) rendezi a forgatókönyvet pedig (sajnos) Burk Sharpless és Matt Sazama (Az utolsó boszorkányvadász, Dracula Untold) írta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.