Hirdetés

Godzilla - Egy gigantikus pók lesz az ellenfél?

|

Még a Comic-Con 2013 alatt Gareth Edwards rendező elárulta, hogy Godzilla hatalmas szörnyekkel méri majd össze erejét a rebootban, de arról nem kaptunk felvilágosítást, hogy milyenekkel. Ezidáig.

Hirdetés

Ma az urban Collector egyik kiszivárgott játékleírása szerint Godzilla egyik ellenfele egy MUTO nevű lény lesz, amely egy gigantikus pók nyolc lábbal. A pletykák szerint a szóban forgó szörnyeteg egyfajta tisztelgés egy 1967-es Godzilla film előtt, amiben egy Kumonga nevű hatalmas pókszerű kreatúra kapott helyet. Természetesen MUTO valódiságát még nem erősítette meg a Warner Bros., de a Comic-Con 2013-as rendezvényen levetített felvételek egy óriási, rovarszerű lényt sejtettek, tehát lehetséges, hogy Godzilla valóban fele küzd majd meg. A Godzilla rebootban Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston, Juliette Binoche, Ken Watanabe és Elizabeth Olsen a sztárok, a megjelenésre pedig 2014. május 16-án számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.