Hirdetés

Erről fog szólni a Godzilla: Monster Planet

|

Megérkezett a hivatalos szinopszis az első egész estés Godzilla anime adaptációról, valamint néhány koncepciós rajz és egy hivatalos plakát is megtekinthető.

Hirdetés

Idén érkezik a japán Toho stúdió 30. Godzilla projektje, a Monster Planet, amely az első olyan alkotás lesz, ami szakítani mer a hagyományokkal, hiszen ezúttal egy sci-fi köntösbe öltöztetett szörnyfilmet kapunk, mely a távoli jövőben játszódik. A Netflixnek hála pedig a szigetországon kívülre is eljut az alkotás. A film hivatalos oldalára került fel nemrég néhány koncepciós rajz, a hivatalos szinopszis és egy plakát is, amit ebben a sorrendben lejjebb tekerve ti is megtekinthettek, illetve elolvashattok.

Hirdetés

A 20. század utolsó nyara. Az emberiség rádöbbent, hogy nem ők a Föld egyedüli uralkodói. Megjelentek ugyanis az első "kaijuk", a gigászi szörnyek, valamint Godzilla, az egyetlen lény, aki ezekkel a lényekkel fel is tudja venni a harcot. Fél évszázadnyi harc és kudarc után az emberiség úgy döntött, elhagyja a bolygót. 2048-ban egy mesterséges intelligencia által kiválasztott emberekből álló csapat a központi kormány felügyelete alatt csillagközi útra indult a 11,9 fényévnyire lévő 'Cetus: Planet Tau e' bolygó irányába.

A húszéves utazást követően azonban kiderült, hogy az otthonunk és a Tau e bolygó közti környezeti különbségek sokkal jelentősebbek, mint azt az előrejelzések mutatták, így az újrakezdés esélytelennek bizonyult.

Egy Haruo nevű fiatal férfi is a hajó fedélzetén tartózkodik, akinek szüleit Godzilla az akkor négyéves fiú szeme láttára pusztította el, őt pedig az azóta eltelt 20 évben a bosszúvágy hajtotta a szörny iránt. Mivel az új bolygó benépesítésére nincs lehetőség, a "Visszatérés a Földre" csapat Haruóval az élen visszaindul az anyabolygóra, azonban a romló életkörülmények miatt a legénység úgy dönt, hogy hibernálva töltik el a hazautat.

Amikor felébrednek, 20 000 évvel később találják magukat a Földön, ami egy felismerhetetlen világ lett, és ahol Godzilla az úr. Vajon vissza tudja szerezni az emberi faj az irányítást a Föld felett, és sikerül-e Haruónak beteljesítenie végzetét?

Egyelőre nem tudni, hogy a Netflix mikor teszi elérhetővé az animét, de várhatóan valamikor a novemberi japán premiert követően. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.