Hirdetés

Új címet kapott a Godzilla és a Tűzgyűrű folytatása

|

Már tudjuk, hogy a két szörnymozit milyen néven emlegessük az elkövetkezendőkben.

Hirdetés

Hollywood megpróbálja valahogy feléleszteni a régi szörnyfilmek iránti igényt a mainstream filmgyártásban, de valahogy csak nem akar sikeredni. Sem a Godzilla, sem a Tűzgyűrű nem sikeredett kimagaslóan jól, mégis megkapják a folytatásaikat. Most már a címeikkel is tisztában vagyunk.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a folytatást végül nem az első részt, valamint a most mozikba kerülő Zsivány Egyes - Egy Star Wars történetet dirigáló Gareth Edwards rendezi (állítólag besokallt egy kicsit a blockbusterektől az utóbbi film körüli újraforgatások során), hanem a tavalyi Krampuszt is dirigáló Michael Doherty. A filmnek a Legendary Pictures a Godzilla: A szörnyek királya (Godzilla: King of Monsters) nevet adta. Ez már önmagában egy tisztelgés a Toho eredeti szörnye előtt, ugyanis 1956-ban, hasonló címmel ellátva (Godzilla: King of the Monsters!) már pusztított a vásznakon.

A Tűzgyűrű folytatása viszont korábban már rendelkezett alcímmel, méghozzá a Maelstrom (Örvény) titulussal volt ellátva, amely talán arra utalhatott, hogy ismét megnyílik egy portál az óceán mélyén. Az ébredő Erő Finnje, John Boyega korábban posztolt egy képet a szkriptről, ott szerepelt ez az árulkodó megnevezés, valamint a karaktere neve, amely szerint az első részben alakított Idris Elba fia lehet. Mindenesetre az egyfajta munkacím lehetett, ugyanis mostantól hivatalosan is Pacific Rim: Uprising néven kell majd keresni a googleben, ami magyarul vélhetően Tűzgyűrű: Felemelkedés, vagy hasonlóképp fog kinézni. A film rendezője, Guillermo Del Toro annyit elárult, hogy a film egyik központi kérdése lesz, hogy mihez kezd az emberiség a Jaeger technológiával szörnyek nélkül.

Szörnyekben viszont biztosan nem fogunk hiányt szenvedni az elkövetkezendő években, hiszen jövőre érkezik a Kong: Koponya-sziget, 2018. február 23.-án a Tűzgyűrű, 2019. március 22.-én a Godzilla, 2020-ban pedig valamikor a Godzilla vs. King Kong.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.