Hirdetés

Goggins & McBride csúcsformában - Vice Principals trailer

|

Hirdetés

Az HBO közelgő, új komédia-sorozatában Danny McBride és Walton Goggins iskolaigazgató-helyettesekként trollkodják szét egymást. Tulajdonképpen nem is kellene többet mondani minderről, ennyi elégnek kell legyen. McBride-ot (Itt a vége; Ananász expressz) ugye már megszokhattuk a tapló-szerepekben és úgy általában a komikus közegben, így értelemszerűen zseniálisan áll neki a genya igazgatóhelyettes szerepe. Partnerét, Walton Goggins-t viszont eddig még nem igazán láthattuk teljes értékű komédiában, inkább a komolyabb filmekkel találják meg (Aljas nyolcas; Lincoln; Szalmakutyák; Lezúzva), jelenléte annál inkább hat üdítőnek, hiszen láthatóan jól áll neki ez a szerepkör is. A 18 epizódból álló első évad valamikor idén fog debütálni és már az előzetes alapján kellően szabadszájú és kellően vicces marhulásnak tűnik (kb, mint az Itt a vége és társai): alig várjuk, hogy lássuk, milyen eszközökkel próbál meg a két helyettes kitolni a másikkal annak érdekében, hogy feljebb küzdje magát a ranglétrán (értsd: igazgató lehessen). Addig is itt egy kedvcsináló, amitől garantáltan jobb kedved lesz:   https://www.youtube.com/watch?v=bPs33txZ5G0 És ha mindez nem volna elég, itt van egy szép kis rajzolt poszter is:

vice-principals-tease
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.