Hirdetés

Going Places - végre valóban jön A nagy Lebowski spin-off?

|

John Turturro régi vágya teljesült, és újra Jesus bőrébe bújt, ha igazak a pletykák. A film egy 1974-es francia erotikus vígjáték remake-je lesz, további szerepekben Bobby Cannavale, Audrey Tautou és Susan Sarandon.

Hirdetés

A Coen fivérek 1998-ban kultfilmet alkottak A nagy Lebowskival, és Jeff Bridges olyannyira felejthetetlen alakítást nyújtott Töki (The Dude) szerepében, hogy azok, akik ismerik azt mondják róla, hogy ő maga Töki, ezt ő többnyire pedig elégedett kuncogással reagálja le.
De egy klasszikussá vált film pont azért működik jól, mert a mellékszereplők is akkora karakterek, hogy egyesek még mémesednek is, másokat pedig maguk a színészek nem szeretnének veszni hagyni. Ahogy Jesus Quintana megnyalja a bowling golyót, örökre a vászonra égett, és ezt a szerepet szerette volna feleleveníteni John Turturro, aki úton útfélen mondogatta, hogy nagyon szeretne már egy Jesus filmet készíteni.

Hirdetés

A színész jelenleg a Going Places című filmjét forgatja New Yorkban, ahol többen látták Turturro-t bowlingozni, és ez azonnal felszította a pletykákat. A Birth.Movies.Death.-nek a filmhez közel álló forrása megerősítette, hogy valóban A nagy Lebowski spin-offja készül. A netre felkerült az első forgatási fotó is, amiből egyelőre nehéz megmondani, hogy igaz-e a pletyka.

A film az 1974-es Herék, avagy a tojástánc (Gérard Depardieu, Patrick Dewaere, Miou-Miou) című, polgárpukkasztó francia erotikus vígjáték remake-je lesz. Az értesülések szerint a történet középpontjában két piti tolvaj, Jesus (Turturro) és Petey (Bobby Cannavale) áll, akik többek között azon versenyeznek, hogy ki tudja előbb Audrey Tautou karakterét élete első orgazmusához juttatni. Susan Sarandon hosszú börtönévek után frissen szabadult bűnőző szerepében fog csatlakozik a társasághoz. 

Ethan és Joel Coen, A nagy Lebowski író és rendező párosa ezúttal nem vesz részt a film készítésében semmilyen szinten, de nem alaptalan azt feltételezni, hogy valóban áldásukat adták a projektre, tekintve, hogy Turturro-val hosszúra nyúlik vissza a kapcsolatuk. 

Egyelőre semmi sincsen hivatalos forrásból megerősítve, így tehát azt sem lehet tudni, hogy Töki is beugrik-e egy rövid cameo-ra, de Jeff Bridges nem olyan régiben egy újságírói kérdésre, azt válaszolta, hogy roppantul nagy örömére szolgálna a lehetőség. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.