Hirdetés

Golden Shepherd 2017 - Legjobb blockbuster és animációs film

|

Már nincsenek messze a legfontosabb kategóriák, viszont előtte még arra vagyunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyik volt 2017 legkiválóbb blockbustere és animációs filmje. Gyertek szavazni!

Hirdetés

Töretlenül folytatódik házi díjátadónk, a Golden Shepherd, amelynek keretén belül összesen 22 kategóriában szavazhattok 2017 legkiválóbb filmjeit és filmeseire. A legutóbbi bejegyzésben még négy kategóriára, a legjobb feltörekvő tehetségre, forgatókönyvre, valamint a férfi és női mellékszereplőre voksolhattatok, ma pedig kettő újjal folytatjuk. 

Hirdetés

Mielőtt rátérnénk a legfőbb kategóriákra (a legjobb színészekre, rendezőre, filmre), azelőtt még két igencsak fontos kérdést szeretnénk feltenni nektek: mit gondoltok, mi volt 2017 legjobb blockbustere? És legnagyszerűbb animációs filmje? Alább válaszoljatok: 

powered by Typeform

A voksokat január 10-ig várjuk, azt követően összesítjük az eredményeket és kihirdetjük a nyerteseket (minden kategóriában két díj lesz, a közönség által és a Puliwood szerkesztői által választott)! A korábbi kategóriákra itt szavazhattok

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.