Hirdetés

Golden Shepherd 2017 - Legjobb szinkron, streaming tartalom, magyar film, DVD-cím

|

Íme a házi díjátadónk első fordulója, amelynek keretében négy kategóriában adhatjátok le a szavazataitokat.

Hirdetés

Magunk mögött hagytuk 2017-et és vele együtt számos nagyszerű filmet, amelyek közül szeretnénk megtalálni a legjobbakat, méghozzá a ti segítségetekkel - ezért indítjuk el a Golden Shepherd 2017-et, amelynek keretében 22 kategóriában keressük az elmúlt év kiválóságait. 

Hirdetés

A legelső fordulóban a legjobb magyar szinkrontstreaming tartalmatmagyar filmet és csak DVD-re megjelent alkotást keressük. Nem volt egyszerű kiválogatni az esélyeseket, de igyekeztünk a lehető legbölcsebben dönteni. A szavazás mérhetetlenül egyszerűen zajlik: gondoljátok át, hogy mik voltak a 2017-es kedvenceitek, majd bökjetek rá a megfelelő lehetőségre. 

powered by Typeform

A voksokat január 10-ig várjuk, azt követően összesítjük az eredményeket és kihirdetjük a nyerteseket (minden kategóriában két díj lesz, a közönség által és a Puliwood szerkesztői által választott)!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.