Hirdetés

Goosebumps - Traileren Jack Black könyvbe zárt szörnyei

|

Hirdetés

Jack Black kifejezetten azon színészek közé tartozik, akit vagy nagyon utálnak, vagy nagyon szeretnek a nézők. Legújabb filmjében, a Goosebumpsban megpróbálja a lehetetlent, hogy a horror rajongók szívébe belopja magát. És bármennyire is abszurdnak tűnik ez az ötlet, de a film első trailere alapján van esély a sikerre – mármint azoknál, akik kicsit is vevők a horror-vígjátékok stílusára. A Goosebumpsban Jack Black egy írót, R. L. Stine-t fogja alakítani, aki számtalan horror novellával és könyvvel ajándékozta már meg a tini olvasóközönséget. Egy kíváncsi, és Black lánya (Odeya Rush) iránt fokozottan érdeklődő srác (Dylan Minnette) költözik be a szomszéd házba, aki véletlenül kiszabadítja a könyvekbe zárt szörnyeket, melyeket utána megpróbálnak együtt ismét fogságba ejteni. https://www.youtube.com/watch?v=7Cn716jv61s Első pillantásra olyan érzésünk támadhat, mintha Rob Letterman rendező a Jumanjit összekeverte volna a Ház az erdő mélyén című filmmel, szerencsére hozva az utóbbi vizuális világát. A változatos szörnyek jól néznek ki, a trailer végén megjelenő törpe hadsereg pedig őszinte mosolyt csalhat az ember arcára. Végre egy Halloween, amikor lesz egy értelmes alternatívája a Paranormal Activitynek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.