Hirdetés

Gotham 2. évad - Traileren a gonoszok

|

Hirdetés

A Gotham 2. évada már rendelkezik néhány előzetessel, a legújabb viszont a negatív oldalt kívánja bemutatni. Ezen belül is kiemelt figyelmet kap Cameron Monaghan karaktere, Jerome, akiről mindenki úgy tartja, hogy Jokert köszönthetjük személyében. Ezt egyelőre még nem erősítették meg az alkotók, de az előző évadban és a mostani előzetesben is túl meggyőző az őrült nevetése ahhoz, hogy ez továbbra is kérdéses maradjon. https://www.youtube.com/watch?v=FBah_uo9rY0 A trailerben rajta kívül láthatjuk még a Galavan testvéreket, Dustin Ybarra karakterét, illetve a régi ellenségek némelyikét. Egy fontosabb karaktert viszont kihagytak belőle, aki nem más, mint Michael Chiklis rossz zsaru figurája, akiről nemrég megérkezett az első karakterfotó. Róla már igen hamar elárultak néhány titkot, de reméljük, hogy nem mindet.

Gotham season 2
A Gotham 2. szezonja kevesebb, mint egy hónap múlva lát majd napvilágot, azaz egészen pontosan szeptember 21-én, a FOX-on.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.