Hirdetés

Gotham - Az ifjú Joker Arkhamban is jól érzi magát

|

Hirdetés

Azt már szinte a Gotham első évadának záró epizódja óta tudjuk, hogy a második szezon a bűnözők felemelkedéséről szól, ám hiába harangoztak be rengeteg új gonoszt a készítők, mindenki Jerome, vagyis a Joker hatalomra jutására kíváncsi leginkább. Azt még nem tudni, hogy pontosan hány részben fog szerepelni Cameron Monaghan Joker karaktere, de a legújabb mozgóképes ízelítő alapján több szálon is bele fog folyni hőseink életébe.

A videóban Jerome James Gordon exével, Barbarával próbál megbarátkozni, aki viszont megmutatja, hogy megáll ő a saját lábán is. Ezek szerint Barbarát sem szabad leírni? Ti várjátok már a szeptember 21-én induló második évadot a Gothamből?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.