Hirdetés

Jön a Suicide Squad spinoff Margot Robbie főszereplésével

|

A Gotham City Sirens címre hallgató produkciót az Öngyilkos Osztagért felelős David Ayer viszi tető alá, és már lehetséges csapatfelállásunk is van.

Hirdetés

A minap hivatalosan is brendelték a régóta pletykált Harley Quinn-központú DC Comics adaptációt, ami a Gotham City Sirens címet viseli. A Suicide Squad - Öngyilkos Osztagot is jegyző David Ayer a Harley karkaterét alakító Margot Robbie-val együtt visszatér Gothambe, hogy tető alá vigyenek egy női szuperhősökből és szupergonoszokból álló mozit. 

Hirdetés

A Gotham City Sirens nem új keletű dolog, ugyanis a kiadó történetében találhatunk egy ilyen névre hallgató képregénysorozatot Harley, Macskanő és Méregcsók főszereplésével. Korábban a Birds of Prey címet is pletykálták, ezzel utalva a Batgirl / Barbara Gordon által vezetett csapatra, de Macskanő jelenléte is többször előkerült. Minden bizonnyal azért döntöttek a Gotham City Sirens mellett, mert az sokkal közelebb állt a főszereplő Harley-hoz. A rendező David Ayer egyébként talán már meg is erősítette, hogy kik azok, akikkel biztosan találkozni fogunk Margot Robbie figurája mellett: 

Macskanő és Méregcsók is felbukkantak már korábbi filmes inkarnációk során. Uma Thurman alakította utóbbit a nem túl kiemelkedő Batman és Robin című alkotásban, míg Macskanő már három különböző adaptációban tette tiszteletét: A Batman visszatérben Michelle Pfeiffer, az önálló kalandjában Halle Berry, A sötét lovag: Felemelkedésben pedig Anne Hathaway keltette sokak szerint remekül életre Selina Kyle karakterét. Ti kiket szeretnétek látni szerepeikben a DC Bővített Univerzumában? 

A forgatókönyvet Geneva Robertson-Dworet írja, aki egyben a Tomb Raider remake és a Sherlock Hormes 3 stábjában is hasonló szerepet tölt be. A Gotham City Sirens-ről a rendezőjén és egyetlen főszereplőjén kívül nincsenek további információnk, az esetleges premiert még 2020 előtt is el tudnánk képzelni. Mit szóltok a hírhez? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.