Hirdetés

Gotham - Itt az első kép Pingvin apjáról

|

Hirdetés

Igaz, hogy Paul Reubens mostanában több sorozatban feltűnik (mint például a Feketelista, vagy a Murphy Brown), azért a többségnek mégis ő marad Pee Wee Herman, akiből Tim Burton is készített egy filmet, mint első nagy játékfilmjét. Most egy újabb lehetősége van arra, hogy megmutassa egy másik arcát, ugyanis ő alakítja majd a Gotham következő évadában Oswald Cobblepot, azaz Pingvin (Robin Lord Taylor) édesapját. A széria producere és rendezője posztolta Twitter oldalán a következő képet, ahogy apa és fia állnak az emblematikus esernyőjük alatt. A 3. szezon forgatása éppen most zajlik New Yorkban.

CX-obk5WwAAJGoq (1)
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.