Hirdetés

Gotham - Két új előzetes érkezett a 2. évadhoz

|

Hirdetés

Nehezen telik az a két hónap, amíg a Fox folytatja a Batman előtti időket feldolgozó sorozatát, de a készítők most a Gotham két újabb előzetesével próbálják elviselhetőbbé tenni a várakozást és egyben meghozni a kedvünket a második évadhoz. A Gotham következő szezonja szeptember 21-én rajtol el és a készítők megígérték a Comic-Con alatt, hogy a fiatal Bruce Wayne mellett Selina Kyle, valamint Joker (a sorozatban Jerome) karakterére is jobban ráfókuszálnak majd. Természetesen Gordon felügyelő sem marad ki a bűn városának újabb mókájából, így övé a mai első kedvcsináló, amiben olyan gonoszokkal osztozik, mint Pingvin, Joker, Zsasz és a többiek: https://www.youtube.com/watch?v=BFjQtb9ws0Q A másodikban már Bruce úrfit láthatjuk, amint felfedezi édesapja titkos rejtekhelyét, amely újabb lökést ad számára, hogy azzá az igazságosztóvá váljon, akit a későbbiek során megismertünk: https://www.youtube.com/watch?v=THbnfSuAwK0 Az első évadról szóló kritikánkat olvastátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.