Hirdetés

Gotham - Na ki térhet vissza a 2. évadban?

|

Hirdetés

Figyelem! Spoilerveszély! Ahogyan azt már a Trónok harcában vagy a Marvel filmekben megszokhattátok, az, hogy egy karakter meghal, még nem jelenti azt, hogy később nem térhet vissza. A TVLine értesülései szerint most ugyanez a helyzet áll fenn a Gotham széria esetében is, amelynek második évada állítólag visszahoz egy korábbi ismerőst. Aki látta a Gotham első évadának fináléját, az bizonyára tisztában vele, hogy mi lett Fish Mooney (Jada Pinkett Smith) sorsa, ezt nem is ragoznánk tovább, viszont úgy tűnik, hogy a karaktert nem írhatjuk le annyival, hogy hullámsírba került. A TVLine-nak a Fox egyik szóvivője erősítette meg, hogy Fish vissza fog térni a 2. évad során, bár azt nem árulta el, hogy miképpen, milyen formában és miért, de egyrészt tökéletesen ideillik az új szezon szlogenje ("Rise of the Villains"), másrészt a showrunner, Bruno Heller tavaly azt nyilatkozta, hogy teljesen kiszámíthatatlan, hogy mi fog történni a sorozatban.

jada-pinkett-smith-leaving-gotham
A Gotham február 29-én tér vissza a Fox csatornán. Ti örültök Fish Mooney feltámasztásának?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.