Hirdetés

Gotham panel – Gotham City nagyobb és színesebb lesz

|

Hirdetés

A többi Comic-Conon résztvevő sorozathoz képest nem túl sok újdonsággal kecsegtetett a Gotham panelje, többnyire csupán rátettek egy lapáttal a már eddig is megerősített információkra. Az előadás egy szezonbeharangozó levetítésével vette kezdetét, amiből kiderült, hogy Arkham legrosszabb elítéltjeivel kell majd szembenéznie Jim Gordonnak a folytatásban. Az előzetes után megérkeztek a sorozat színészei, Ben McKenzie, Morena Baccarin, Donal Logue, Robin Lord Taylor, Sean Pertwee, Camren Bicondova, David Mazouz, Erin Richards, valamint Cory Michael Smith, akik az executive producerekkel (Bruno Heller, John Stephens, Geoff Johns és Danny Cannon) karöltve válaszolgattak a nézőtérről érkező kérdésekre. [caption id="attachment_57098" align="alignnone" width="1920"]

video.tvinnotime.com@2bf29b35-0e10-3422-9ada-db09440b8873_FULL
Donal Logue, Jim McKenzie, Robin Lord Taylor és Cory Michael Smith a Gotham panelen[/caption] A Gotham stábja nem győzte kihangsúlyozni, hogy a szeptemberben érkező második évad sokkal nagyobb, színesebb és merészebb lesz az elődjénél. Rengeteg új bűnöző kerül majd hatalomra, akiket Jim Gordon (Ben McKenzie) egyedül nem lesz képes legyőzni, úgyhogy a rosszfiúkkal együtt új jófiúk is porondra kerülnek. Ugyanakkor Harvey Bullock (Donal Logue) megmarad olyannak, amilyennek megszerettük. Joker felemelkedése mellett az új szezon az ifjú Selina Kyle (Camren Bicondova), azaz a Macskanő kiteljesedésére fog még nagy hangsúlyt fektetni. Még többet megismerhetünk majd a lány hátteréről, akinek azon is el kell gondolkoznia, hogy a hősök vagy a bűnözők ösvényét kövesse-e. Ha már Gotham, azért ne feledkezzünk meg az egész sorozat alapjául szolgáló karakterről, Batmanről sem. Az ifjú Bruce Wayne (David Mazouz) és a komornyik, Alfred Pennyworth (Sean Pertwee) elkezdenek végre tisztességesen edzeni, ami kapcsolatuk elmélyüléséhez vezet. Ettől függetlenül a Batman felszerelés megjelenésétől továbbra is évekre vagyunk távol, úgyhogy jelentős változásban ne bizakodjunk e téren. A panel leginkább Cameron Monaghan egyéni akciója miatt maradhat emlékezetes, aki Jokerként csatlakozott be a kérdezz-felelekbe, mielőtt a biztonságiak kivitték volna a teremből. McKenzie csupán magabiztosan annyit ígért, hogy el fogja kapni őt. Szeptembertől kiderül, hogy be tudja-e tartani az ígéretét.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.