Hirdetés

Gotham - Részletek a második évadról

|

Hirdetés

A Gotham stábja is részt vett az idei WonderConon, ahol - mivel már csak néhány epizód van hátra az első évadból - elárultak pár részletet a második szezon sztoriszáláról, valamint ami ennél is érdekesebb, a felbukkanó gonoszokról is. A széria producere, John Stephens két sztoriszálról beszélt a helyszínen, az egyik a milliárdos Bruce Wayne karakterének kialakulása, míg a másik a Jerome néven emlegetett szereplő kibontakozása, akiből a legendás Joker válik. Emellett Stephens rávilágított, hogy a folytatásban valószínűleg feltűnik majd Clayface és a Mad Hatter is. A Variety úgy tudja, hogy rajtuk kívül feltűnik majd Victor Fries, azaz Mr. Freeze is, valamint a készítők közel járnak már a közönségkedvenc Court of Owls névre hallgató szervezett bűnözői csoport beemeléséhez, de "még döntötték el biztosra." A Gotham április 13-án ismét látható lesz a FOX-on és amint lement az első évad, már szállítjuk is nektek az évadkritikát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.