Hirdetés

Gran Turismo filmet tervez a Sony Pictures?

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a Need for Speed után egy újabb versenyjáték jut arra a sorsra, hogy vászonra adaptálják, méghozzá a Sony tulajdonát képező Gran Turismo projektről van szó.

Hirdetés

A TheWrap számolt be arról névtelen forrásokra hivatkozva, hogy a Sony Pictures állítólag tárgyalásokat folytat a Gran Turismo nevű versenyjáték adaptációjáról, amelyet A szürke ötven árnyalata mozi producereivel (Mike De Luca és Dana Brunetti) szeretne nyélbe ütni. Hogy mi sül ki az egészből és a Sony fejeseinek sikerül-e megegyeznie a producerekkel, az még a jövő zenéje, de a Need for Speed és Fast and Furious szériák mellett van helye egy Gran Turismo filmnek is, nemde?

Update: a Sony megerősítette, hogy el fog készülni a Gran Turismo film, de mást nem jelentettek be. Várjuk a fejleményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.