Hirdetés

A Grand Budapest Hotel nyert a WGA-n

|

Hirdetés

Már csak alig párat kell aludni, és itt az Oscar-díjátadó, ezért a forgatókönyvírók szakszervezete (WGA) is kihírdette a győzteseit. A legjobb eredeti forgatókönyv díját a szívünknek oly kedves A Grand Budapest Hotel és ezzel együtt az író-rendező Wes Anderson vitte haza, ezzel tovább növelve az esélyeit a végső hajrában. A legjobb adaptált forgatókönyvért járó szobrot a Benedict Cumberbatch nevével fémjelzett Kódjátszma nyerte, ezzel a filmnek is végre csurran-cseppen valami. TV-s fronton a True Detective: A törvény nevében diadalmaskodott, mint a Legjobb dráma- és a Legjobb új sorozat, míg a Louie a Legjobb vígjáték sorozatként győzedelmeskedett. Legjobb eredeti forgatókönyv: Wes Anderson, A Grand Budapest Hotel Legjobb adaptált forgatókönyv: Graham Moore, Kódjátszma Legjobb dokumentumfilm: Brian Knappenberger, The Internet’s Own Boy Legjobb adaptált sorozat: Jane Anderson, Olive Kitteridge Legjobb eredeti sorozat: Melissa Carter, Deliverance Creek Legjobb dráma sorozat: Nic Pizzolatto, True Detetective: A törvény nevében Legjobb vígjáték sorozat: Louis CK, Louie Legjobb új sorozat: Nic Pizzolatto,, True Detective: A törvény nevében Legjobb epizód (Dráma): Robert King & Michelle King, A férjem védelmében, “The Last Call” Legjobb epizód (vígjáték): Louis CK, Louis, Louie, “So Did the Fat Lady” Best animációs epizód: Brian Kelley, The Simpsons, “Brick Like Me” Legjobb Showműsor (Különkiadás): Barry Adelman, 71st Annual Golden Globe Awards Best Showműsor (Vígjáték): Last Week Tonight with John Oliver Legjobb gyerek forgatókönyv: Bob Smiley, Haunted Heartthrob Legjobb napi sorozat: General Hospital

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.