Hirdetés

Grant Gustin független filmben bizonyíthat

|

Hirdetés

Flash megformálója jószerivel ki se látszik a TV-s szuperhős univerzumból - ha már a filmes nem kért belőle - de most azért igyekszik egy kicsit tenni a beskatulyázódás ellen. Grant Gustin is csatlakozott William H. Macy rendezéséhez, a Krystalhoz. A történet egy olyan szívproblémákkal küszködő fiatalemberről szól, aki belebonyolódik egy szerelmi afférba egy nála idősebb nővel, aki nem elég, hogy korábban prostituáltként kereste a kenyerét, emellett megrögzött futó is. Ez lesz H. Macy harmadik rendezése, amelyben maga is felbukkan (született) felesége, Felicity Huffman oldalán. A film további szerepeiben olyan nevek lesznek láthatók, mint például Rosario Dawson, Kathy Bates, John Leguizamo, John Manganiello, valamint a Jurassic Worldből is ismert Nick Robinson. Az utóbbi időben a DC TV-s adaptációinak szereplőivel rendre összefuthattunk az Oscar-esélyes független filmekben is. A Zöld Íjász Felicity Smoke-jának, Emily Bett Rickardsnak volt egy kis szerepe a Brooklynban, míg a Gotham Edward Nygmájára, Cory Michael Smithre egy fontosabb karaktert bíztak a Carol készítői. Igaz, mindkét színész a rá jellemző karaktert hozta ott is, mint amit a sorozatban megszokhattunk tőlük, de reméljük H. Macy bátrabban meri használni Gustint, ha már tavaly megríkatta a nézőket, amiért egy Saturn-díj volt a jutalma. A film jövő hónaptól forog Georgiában, addigra pedig a Flash második évadának a munkálatai is véget érnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.