Hirdetés

Grant Gustin kiállt a filmes Flash mellett

|

Hirdetés

Szeretjük Grant Gustint, ehhez kétség sem fér, ami nagyban közrejátszik abban, hogy Flash szerepében is gyorsan szívébe zárta a közönség. Részben pont ez volt a legfőbb oka, hogy a DC Filmes Univerzumának Skarlát Gyorshajtóját a későbbiekben alakító Ezra Millert a kezdetek óta  ellenszenv veszi körül, amiben a nyíltan queer színész stílusa is közrejátszik. Most Gustin a twitteren fakadt ki annak kapcsán, hogy olyan mondatokat adtak a szájába, amit ő sosem mondott és kiállt színészkollégája mellett:

Teljes mértékben támogatom Ezra Millert, mint Barry Allen és mint Flash a DC filmek oldalán... Még sohasem találkoztam a sráccal, de fantasztikus és érdekes színésznek tartom.
Gustin természetesen elismerte azt is, hogy szívesen játszotta volna a karaktert egy mozifilmben, de azt is hozzátette, hogy
Nagyon szeretem a karaktert, hiszen megváltoztatta az életemet.
Emellett gyorsan véget vetett minden Miller ellen irányuló szándéknak is:
Megbocsájthatatlannak tartom az effajta viselkedést (különösen az interneten) és biztosan nem is veszem ki a részem belőle. Mindenki szépen higgadjon le és legyen kedves!
A Barry Allen szerepéért tavaly  Saturn-díjjal jutalmazott Gustin kétségtelenül úrként viselkedett ebben a sokszor valóban elharapódzó vitában, hiszen a Flash különálló film majd csak 2018-ban érkezik a mozikba, de az Igazság Ligája mindkét részében fel fog bukkanni és (állítólag) a Batman Superman ellen: Az Igazság Hajnalában is lesz egy jelenése (ha már Aquaman és Cyborg is tiszteletét teszi valamilyen formában), ennél fogva Millert sem kell még ennyivel azelőtt leírni, hogy láttuk volna belőle akármit is.
Gustin-Miller Flash 02
Miller - akit év végén a Legendás állatok és megfigyelésükben is láthatunk majd - egyébként pár hónapja már nyilatkozott arról, hogy mi lesz a különbség az ő és Gustin által megformált Flash között.
Elsősorban ez egy film lesz. Szeretném, ha ez egy ember, egy többdimenziós ember feltárása lenne. Remélem, hogy úgy fogják fel, mint egy valós személyt, és azt hiszem a legizgalmasabb a számomra ezekben a szuperhősmítoszokban az az, amikor megkeressük az emberséget valakiben, aki hősies... vagy a hősiességet egy gyarló, mélyen emberi személyben.
A Flash második évada a téli szünet után most folytatódott, Gustin nyilatkozata pedig alább teljes terjedelmében elolvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.