Hirdetés

Gravity - 100 millió felett az IMAX bevétel

|

Alfonso Cuarón sci-fi thrillere dobogósként léphet a történelembe: a Gravitáció ugyanis a harmadik film, amely elérte a 100 millió dolláros bevételt kifejezetten az IMAX kasszáknál.

Hirdetés

Az IMAX és a Warner Bros. nemrég bejelentette, hogy űrfilmjük elérte a 100 milliós álomhatárt 639 IMAX moziban 2013.október 3-a óta. Így emelt fővel beállhat az Avatár és a Sötét lovag: Felemelkedés mögé, amiknek szintén sikerült elérniük ezt a teljesítmény a múltban. A Gravity mai napig vonzza a nézőket az IMAX termekbe, mivel Észak-Amerikában és még néhány területen a nagy sikerre való tekintettel újra moziba került a film, méghozza 330(!) helyszínen. Alfonso Cuarón nemzetközileg elismert drámája a kritikusokat és az átlag nézőket egyaránt meg tudta fogni és összességében 700 millió feletti bevételekről beszélhetünk. Emellett jelölték 10 Oscar-díjra, köztük a "Legjobb film" kategóriában is. A elismerés tökéletesen kiérdemelt, egy fantasztikus filmről beszélünk, ami sok sikerprodukció ellenére egy igazi élményt ad a nézőnek. Ha csak 2013-at nézzük, akkor ez volt messze a legmagasabb bevételekkel rendelkező IMAX film az évben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.