Hirdetés

Gravity - Downey Jr. helyett Clooney

|

Alfonso Cuarón következő sci-fi indíttatású próbálkozása főszereplőt cserélt a maga nemében nem is rosszul, hiszen a Solaris-ban már bizonyított George Clooney vette át a stafétát.

Hirdetés

Eleddig úgy tűnt, hogy Robert Downey Jr. alakított volna egy belevalót a Gravity-ben, de mivel ő a Sherlock Holmes 2 forgatási munkálataira szeretne koncentrálni, így kerestek helyette mást. A sci-fi rendezőjének, Alfonso Cuarón-nak másra esett a választása, méghozzá a Solaris feldolgozásában feltűnő George Clooney-ra, aki így Sandra Bullock-kal közösködhet a stábban. A Gravity sztorija kimondja, hogy az űrállomásukt telibe trafálja (nem, nem aszteroida) egy szatellit, melynek hatására darabokra bomlik az objektum, és Clooney valamint Bullock karakterének meg kell találniuk a megfelelő és gyors megoldást ahhoz, hogy hazajuthassanak mielőtt elfogyna az oxigénük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.