Hirdetés

Gravity - Képen Sandra Bullock és George Clooney

|

Hosszas csend után végre újra érkezett egy kép Alfonso Cuaron sci-fi thrilleréből melynek két főszereplője Sandra Bullock és George Clooney látható.

Hirdetés

Bullock egy asztronautát alakít aki életében először vesz részt ilyen küldetésen, társa, George Clooney, viszont veteránnak számít és ez lenne az utolsó missziója. Ám váratlanul a hajót ért katasztrófa után mindketten kinnt ragadnak az űrben. A legújabb képen a két főszereplőt látjuk amint az űrálomáson szerelgetnek. A film kinnt lesz a Comic-Conon és biztosan mutat magából valmi újat, hiszen az október 3.-i premier már elég közel van. A képért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.