Hirdetés

Grayson: Earth One - Nightwing rajongói sorozat

|

Lelkes rajongók, nem is olyan amatőr csapata belevágott a Nightwing eredet történetét elmesélő sorozatba.

Hirdetés

Richard Grayson, azaz Nightwing a Batman képregényekből lehet ismerős. Eredetileg ő volt Robin aki, miután felhagyott Gotham sötét őrének támogatásával, úgy döntött, hogy egyedül folytatja tovább a harcot, immáron Nightwingként. Az egyik képregényben egyébként Wayne halála után ő vette át a denevér szerepét. Hisonni Johnson rendező és író most egy új megközelítésből fordult a szuperhős felé, és kezdte elmesélni Nightwing eredetét. Ebben a világban a srácot nem adoptálta és nevelte fel Bruce Wayne, itt Gotham kegyetlen utcáin kellett felnőnie és soha sem tapasztalta meg, hogy milyen hősnek lenni. DC és Batman rajongóknak kötelező darab ez az Easter eggekkel és cameokkal teli websorozat, melynek első epizódját meg is tekinthetitek, ha tovább kattintotok (és nem álltok hadilábon az angollal).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.