Hirdetés

Green Lantern Corps - Tyrese Gibson még mindig versenyben van

|

Némi fejlemény a produkció kapcsán.

Hirdetés

A DC Bővített Univerzumában hamarosan egyesülő Igazság Ligája egyetlen hiányzó darabja a Zöld Lámpást alakító színész. A néhány évvel ezelőtt bejelentett Green Lantern Corps mozifilm többet is fel fog vonultatni a képregényekből ismert karakterek közül, de legalább egyikükre szükség lesz, hogy hetedik tagja legyen a mindig is így beharangozott szuperhőscsapatnak. Tyrese Gibson meglehetősen keményen kampányolt John Stewart szerepéért a közösségi médiában, ami talán hatásosnak bizonyult, ugyanis a színész tárgyalt már a stúdióval, de ezidáig nem született döntés. Gibson a SyFy Wire riporterének nyilatkozott:

Hirdetés

"Imádnám csinálni. Tudjátok, voltam pár találkozón a Warnernél ezzel kapcsolatban. Úgy gondoltam, hogy még mindig próbálják kitalálni, mi legyen. Szeretném hivatalosan megerősíteni, de nem tudom. És ha más irányba mennének el, úgy vélem, tudják, hogy mi a legjobb a film számára. A rajongók elkezdték ezt a kampányt, én pedig csak a közösségi médiámon keresztül adtam az emberek tudtára, hogy érdekel a lehetőség."

Még januárban a Deadline úgy írta le a projekt alapkoncepcióját, mint egy "Halálos fegyver az űrben", melynek két főszereplője Hal Jordan és John Stewart lenne. Az akkori hírek szerint a Warner Bros. David S. Goyer ("Az Acélember") és Justin Rhodes ("Contract Killers") forgatókönyvírókat kérte fel, hogy ragadjanak tollat és írják meg a jelenlegi tervek szerint 2020-ban érkező Green Lantern Corps mozifilm szkriptjét, de egyébként hosszú hónapok óta semmit nem hallani felőle. 

Talán a héten megrendezésre kerülő San Diego Comic-Conon ezzel kapcsolatban is kapunk valamilyen hivatalos bejelentést? Ti örülnétek Gibson-nak a szerepben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.