Hirdetés

Bemutatkozhat a Green Lantern Corps. egyik tagja az Igazság Ligájában

|

Megismerhetjük az egyik Zöld Lámpást az Igazság Ligája moziban.

Hirdetés

A film népszerűsítésnek korai szakaszában Zack Snyder rendező a "Unite the Seven", azaz a hetek egyesítésével utalt az Igazság Ligája mozira, ami természetesen a hét csapattagot jelöli. Azonban eddig úgy állt, hogy csupán hat karakter fog felbukkani a Liga színeiben, ám most jó okunk van feltételzni, hogy mégsem ez a helyzet.

Hirdetés

Az információ a The Wrap berkeiből érkezik, akik annak apropóján írtak cikket a DC Bővített Univerzum egyik legvártabb filmjéről, hogy már csak egy évet kell várnunk az alkotásra. Az irományban egy lényeges információt bújtattak el, de meglehetősen kendőzetlenül:

"A Green Lantern Corps. egyik tagja látható lesz az Igazság Ligája egy kulcs jelenetében."

A Warner Bros. korábban elismerte, hogy a következő Zöld Lámpás mozi nem csupán egy főbb karakterre fog fókuszálni, hanem egy egész csapatra, a Green Lantern Corps.-ra. Sajnos arról semmilyen információnk nincs, hogy az Igazság Ligájában melyik csapattag fog felbukkanni, de a legesélyesebbek között Hal Jordan és John Stewart vannak.

Természetesen arról még kevesebb fogalmunk van, hogy ki alakíthatja a szóban forgó Zöld Lámpást, de annyit megjegyzünk, hogy Colin Farrell-nek van egy misztikus szerepe a filmben. Vajon ő kapta a varázs gyűrűt? Legkésőbb 2017. november 17-én biztosan kiderül, amikor az Igazság Ligája a mozikba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.