Hirdetés

Green Lantern Corps. - Tyrese Gibson továbbra is bizakodó

|

Hirdetés

A héten végre bemutatásra került a régóta várt Batman v Superman (külföldi kritikák itt, házi kritikánk pedig itt), mely ha sikerrel jár, felvezetésként szolgálna a jövőre érkező Igazság Ligája 1. részéhez. Azt tudjuk, hogy Zöld Lámpás még nem fog főbb szerepben feltűnni a filmben, és egyenlőre azt sem tudjuk, ki kapja majd meg a szuperhős (vagy szuperhősök?) szerepét. De Tyrese Gibson szerint ő maga még mindig esélyes a szerepre. A Green Lantern Corps. történetében több Zöld Lámpás karaktert fogunk kapni, akiket Jon Stewart és Hal Jordan fog vezetni, bár csak az egyikük fog megjelenni az Igazság Ligája 1. részének legvégén. Azt még nemtudni, hogy a DC elsőként John Stewartot fedi-e fel, vagy az új Hal Jordant, de Tyrese Gibson régóta kampányol Stewart szerepéért, miután egy fan art a színészről futótűzként kezdett terjedni az interneten. Gibson egy korábbi interjúban már elmondta, egy tárgyaláson már részt vett ezzel kapcsolatban, nemrég viszont egy Larry Kinggel készült interjúban azt is elmondta, hogy pontosan mi is történt. Azt állítja, hogy még mindig nagyon sok a vitatkozás, és elismerte, hogy kicsit fel is mérgesítette a Warner Bros.-t az egész üggyel kapcsolatban:

Mikor megláttam az első képet, felkiáltottam: " Woah, ez királyul néz ki! ", majd rögtön kiposztoltam az Instagram oldalamra, és a rajongók egyszerűen megőrültek - több mint 1500 oldalon ment keresztül a kép. Ekkor úgy éreztem, tovább kéne vinnem ezt az egészet. És így tettem. Amivel persze kicsit magamra haragítottam a Warner embereit, mert azt gondolták, meggyőztem a világot arról, hogy megkaptam a szerepet, ami persze nem így történt. Azt mondtam nekik: "Ha végigmentek az idővonalamon, láthatjátok, egyetlen ponton sem mondtam azt, hogy a szerep enyém." De, tudod, voltak már más színészek, akik megosztottak képeket egy képregényfiguráról és végül övék lett a szerep, szóval én is úgy voltam vele, érdemes adni neki egy esélyt.
Bár még soha nem hallott vissza érdeklődést a Warner-től, ami nem egy jó jel, a színész a hivatalos casting bejelentés napjáig bizakodó marad. Meglátjuk, hogy dönt a stúdió, mindenesetre sietniük nem nagyon kell, hiszen a Green Lantern Corps. csak 2020. június 19-én érkezik a mozikba. Hacsak nem akarják tényleg őt behozni a jövőre érkező Igazság Ligájában, mert akkor lassan itt lenne az ideje színészt választani.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.