Hirdetés

Green Lantern Corps - Új versenyző akadt John Stewart szerepéért?

|

Hirdetés

Három hét múlva végre bemutatásra kerül a Batman v Superman: Az igazság hajnala, mely ha sikeres lesz, kőkeményen beindítja a DC Filmes Univerzumot. Viszont ha elbukik… abba ne is gondoljunk bele. A filmben szinte minden Igazság Ligája tag (Batman/Ben Affleck, Superman/Henry Cavill és Wonder Woman/Gal Gadot ugye főbb szerepekben tűnnek fel, de itt kerül bevezetésre Aquaman/Jason Momoa, The Flash/Ezra Miller és Cyborg/Ray Fisher is) tiszteletét teszi valamilyen formában, mielőtt újra egyesülnének az Igazság Ligája 1. részében. Egyedül a Green Lantern Corps.-ból nem erősítettek meg (még?) senkit sem, hogy feltűnne, ami persze nem csoda, hiszen a film csak 2020-ban kerül bemutatásra, és még a szereplők kilétét sem tudjuk. A Comic Book Resources viszont nemrég beszélt a most indult Lucifer c. sorozat főszereplőjével, D. B. Woodside-dal, aki elárulta, nagyon szeretné John Stewartot megformálni a filmben! Régóta pletykálják, hogy a Green Lantern Corps.-ban szerepelni fog Hal Jordan és John Stewart, valamint számos más Zöld Lámpás karakter is, de sem megerősítés, sem casting bejelentés nem történt még. Stewart szerepéért régóta kampányol például Tyrese Gibson (Halálos Iramban széria) és Lance Gross is, a tavalyi Comic Conon pedig Woodside a Lucifer paneljén egy Zöld Lámpás pólóban tűnt fel. A színésztől akkor kiderült, hogy a Zöld Lámpás az egyik kedvenc karaktere, és azt is elárulta, miért viselte a szuperhősös pólót:

A karakter mindig is az egyik kedvencem volt. Úgy nőttem fel, hogy folyton képregényeket olvastam, így is szerettem meg a hősüket. Jelenleg egy nagy szuperhős buborékban élünk, ami remélem soha nem fog kipukkadni. És talán azért van most rajtam ez a póló, mert így próbálok bejutni DC vezetőinek fejébe, akik épp Zöld Lámpás megformálóját keresik.
Ezután hozzátette:
Sajnos még nem volt lehetőségem elmenni meghallgatásra egy képregényhősfilmnél sem. Ezért viselek Zöld Lámpás pólót, és próbálom tudatni az emberekkel, hogy nagyon érdekel ez a világ. Nagyon szeretném eljátszani Zöld Lámpást.
A Warner Bros. még nem találta meg a megfelelő írót és rendezőt a film élére, de a stúdiónak még mindig bőven van ideje, hiszen több, mint négy év múlva kerül csak a mozikba. Ti mit gondoltok, jó választás lenne Woodside john Stewart szerepére?
NE6fvNdyA0ef96_3_b
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.