Hirdetés

Green Room - Idegborzoló Patrick Stewart thrillere

|

Hirdetés

Nem akarok hamis ábrándokat kergetni, valószínűnek tartom azt, hogy Jeremy Saulnier (Blue Ruin) legújabbja, a Green Room hazánkban nem fog a nagy vászonra kerülni. Hogy DVD-n eljut, arra nagyobb esély van, hiszen olyan neveket nyert meg a filmhez a rendező, mint Patrick Stewart, Imogen Poots, de mozira ne nagyon számítsunk. Nagy kár, mivel a film veszettül izgalmasnak és idegtépőnek tűnik, az pedig még inkább felkelti az ember érdeklődését, hogy a trailert meg-megszakítják kritikusok éltető szövegei. Aki eddig még nem tudná, a film egy fiatal punk rock bandát állít középpontba, melynek tagjai egy szobában kényszerülnek vért izzadni, míg kint egy csapat skinhead (Patrick Stewart vezényletével) tör az életükre. Az eddig leginkább joviális figurákat alakító Stewart isteninek és abszolút rátermettnek tűnik a szerepre, nagyon-nagyon várjuk, hogy lássuk, milyen eszközökkel terrorizálja szegény fiatalokat. https://www.youtube.com/watch?v=IDpRB0XmbDw A filmhez készült már egy előzetes, azt alant nézhetitek meg: https://www.youtube.com/watch?v=c5vkw50btK0

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.