Hirdetés

Grey - Decemberben magyarul is megjelenik

|

Hirdetés

Vajon hány bőrt lehet lehúzni egyetlenegy semmitmondó történetről? E. L. Jamesnek hármat már mindenképpen sikerült, és most jön a negyedik is! Akik azt hitték, hogy A szürke ötven árnyalatát már igazán nem lehet tovább ragozni, azok nagyot tévedtek: angol nyelven már megjelent a "Grey" című kötet, ami tulajdonképpen az Árnyalat-trilógia eseményeit meséli el megint. Ezúttal azonban - a változatosság kedvéért - nem Ana, hanem Christian Grey az elbeszélő. A tervek szerint decemberre már a magyar olvasók is kézbe vehetik a kötetet.

004-GREY
A szürke ötven árnyalatát és két folytatását magyar nyelven az Ulpius-ház adta ki, a kiadó pár hónappal ezelőtt bejelentett csődje után azonban egyértelmű volt, hogy egy esetleges, új E. L. James-könyvre valaki másnak kell majd lecsapnia. A jogokat végül a Libri Könyvkiadónak sikerült megszerezni, és már el is kezdték reklámozni a közösségi oldalakon a karácsony előtt megjelenő Grey-t. A könyvvel kapcsolatban érdekesség, hogy valószínűleg nagyon nagy hatással lehet E. L. James-re azAlkonyat-sorozat írónője, Stephenie Meyer. Köztudott ugyanis, hogy maga A szürke ötven árnyalata sem indult többnek, csak egy Bella-Edward fanfiction-nek, ami aztán a netes fórumokon terjedve egy könyvkiadóhoz is eljutott. Némi átdolgozás után így született meg az Árnyalat-trilógia első kötete. E. L. James azonban magával a Grey megírásával is Stephenie Meyer-ről vehetett példát. Ugyanis az Alkonyat írónője annak idején maga is elkezdte újraírni a történetét Edward szemszögéből - igaz, eleinte csak saját szórakoztatására, majd egy idő után benne is felmerült a kiadás ötlete. A projekt akkor lett jegelve, amikor hacker-ek feltörték Meyer számítógépét, és a félkész kéziratot felrakták a netre - az írónőnek pedig ez kedvét szegte a befejezéshez.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.