Hirdetés

Gru 3 - A South Park alkotója lesz a főgonosz hangja

|

Hirdetés

A CinemaCon 3. napján kiderült, hogy a Gru 3 új főgonoszt fog bemutatni, hangja pedig nem más lesz, mint a már több évtizednyi szinkronmúlttal rendelkező Trey Parker, a South Park egyik atyja. Ő lesz Balthazar Bratt, egy kiöregedett gyereksztár a 80-as évekből, aki megszállottja lesz egy karakternek, akit egykoron játszott, és valahogy Gru új főellenségévé válik. A stúdió szerint Steve Carellnek ezentúl dupla munkája lesz, ugyanis ő lesz a főhősön kívül Gru rég elveszettnek hitt ikertestvérének, Drewnak is a hangja (akinek ismertetőjele szőke haja lesz). Azt egyelőre még nem tudjuk, hogy a második részből kiket láthatunk viszont szinkronhangként. Pierre Coffin és Kyle Balda visszatérnek a rendezői székbe, Cinco Paul és Ken Daurio pedig a forgatókönyvért lesznek felelősek. A történetről még nem tudunk ennél többet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.