Hirdetés

Grudge Match – Képek

|

Jake La Motta és Rocky Balboa egymás ellen. Annak ellenére, hogy Robert De Niro, és Sylvester Stallone is megöregedett a Grudge Match című bokszolós filmjük várósnak tűnik. Érkezett néhány kép kedvcsinálónak.

Hirdetés


Billy “A Kölyök” McDonnen és Henry “Penge” Sharp 30 évvel ezelőtt a bokszvilág elismert bunyósai voltak. 
Két kiöregedett bokszoló évekkel később összetalálkozik, azonban nem a régi szép időket eleveítik fel hanem bunyóba torkolló szóváltásba kerülnek egymással. Miután az egész internetet bejárja az összecsapás, egy hivatalos mérkőzésbe is belemennek a régi riválisok. Csak hogy ennyi idősen már felkészülni is kihívást jelent a két korosodó sztár számára. A film az Államokban december 25-én kerül a mozikba, nálunk még nem tudni mikor. Főbb szerepekben: Robert De Niro, Sylvester Stallone, Kevin Hart, Kim Basinger, Jon Bernthal és Alan Arkin.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.